U bevindt zich hier: Home » Referenties » DSA Global Solutions

Referenties

"Over de inzet van Michiel horen we niets dan goed terug van onze klanten. Dankzij deze samenwerking is het voor ons mogelijk om Jet Reports aan onze klanten aan te bieden en succesvol te implementeren"

Theunis Modderman | Directeur DSA Global Solutions


DSA Global Solutions levert bedrijfssoftware die ervoor zorgt dat eindgebruikers in contact worden gebracht met bedrijfsinformatie die ertoe doet, ook als dat voor iedere eindgebruiker andere informatie is. DSA biedt haar klanten daarmee de mogelijkheid zakelijk het beste te halen uit ieder moment, altijd en overal. DSA doet dat met als basis de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke software die op dit moment te verkrijgen is: Microsoft Dynamics NAV. Voor zover die bedrijfsinformatie ontsloten wordt met Jet Reports, maakt DSA Global Solutions sinds 2013 gebruik van de diensten van Mhitz. Met name voor het ontwikkelen van managementrapportages, maar ook voor het geven van Jet Reports-trainingen aan eindgebruikers.

Theunis Modderman, directeur van DSA Global Solutions, is zeer tevreden over de samenwerking met Mhitz:
"Wij zijn blij als onze klanten blij zijn. En over de inzet van Michiel horen we niets dan goed terug van onze klanten. Dankzij deze samenwerking is het voor ons mogelijk om Jet Reports aan onze klanten aan te bieden en succesvol te implementeren. Wij kunnen ons richten op ons specialisme, het implementeren van Dynamics NAV, omdat we weten dat Michiel voor ons en onze klanten klaar staat om de ontsluiting van gegevens via Jet Reports perfect te regelen."
Copyright © Mhitz - Alle rechten voorbehouden  - Privacy Verklaring  - Cookie Verklaring