U bevindt zich hier: Home » Referenties » Overige referenties

Overige referenties

Quote klant:
"Samen met Mhitz zijn, naar alle tevredenheid, de afgelopen jaren belangrijke verbeterslagen gerealiseerd op het gebied van Reporting en de ERP-inrichting"

Finance Manager | Distributeur A-merken FMCG


Opdrachtgever is distributeur van een groot aantal A-merken in de fast moving consumer goods.

Sinds februari 2012 werkt deze opdrachtgever naar volle tevredenheid met Mhitz samen. In eerste instantie begonnen met werkzaamheden ter optimalisatie van bestaande rapporten via Jet Reports en het opzetten van een automatisch distributiesysteem voor een aantal van deze rapporten. Tevens gezorgd voor een doeltreffende maandelijkse sales forecast-verwerking op basis van standaard Navision-componenten en een nieuw ontwikkeld Jet Reports-rapport.

Inmiddels is Mhitz voor deze opdrachtgever uitgegroeid tot een volwaardig service- en sparringpartner. Werkzaamheden bestaan - naast het incidenteel ontwikkelen van Jet Reports-rapporten - uit algemene ondersteuning, projectbegeleiding en uitbreiding en optimalisatie van bestaande functionaliteit in Navision. Hieronder valt een aantal specifieke componenten zoals EDI en een module voor de berekening, doorbelasting en afdracht van de Afvalbeheersbijdrage Verpakkingen (ABB).

Quote klant:
“Samen met Mhitz zijn, naar alle tevredenheid, de afgelopen jaren belangrijke verbeterslagen gerealiseerd op het gebied van Reporting en de ERP-inrichting.”
Copyright © Mhitz - Alle rechten voorbehouden  - Privacy Verklaring  - Cookie Verklaring