U bevindt zich hier: Home » MS Dynamics NAV » Dienstverlening

Dienstverlening

Flexibel inzetbaar


Projectmanagement

U wilt nieuwe functionaliteit van MS Dynamics NAV gaan gebruiken, of bent van plan te investeren in extra tools.
Denk aan EDI, CRM, Jet Reports, Zetadocs, Document Capture etc. Of u overweegt uw gehele ERP-omgeving te gaan vernieuwen. Ik kan deze projecten voor u begeleiden en aansturen. Samen met u stel ik een projectteam en het projectplan samen. Vanzelfsprekend bevat dit plan een duidelijke afbakening in tijd en geld. Deze zorg neem ik u uit handen.

Consultancy & Ontwikkeling

De inrichting van een ERP-oplossing als MS Dynamics NAV is geen sinecure. In veel gevallen is uw omgeving door uw Microsoft partner tijdens de implementatie aan de hand van een blauwdruk ingericht. Niet zelden worden onderdelen hierbij tijdelijk 'geparkeerd' omdat er op dat moment onvoldoende tijd beschikbaar is om deze te implementeren. Bovendien is uw organisatie dynamisch. Processen worden gewijzigd en geoptimaliseerd. De ervaring leert dat uw MS Dynamics NAV-omgeving vaak niet aan de gewijzigde omstandigheden wordt aangepast. Ik houd uw inrichting tegen het licht. Beveel aan en doe voorstellen tot verbetering. Ik ontgin uw MS Dynamics NAV-omgeving en voer de wijzigingen natuurlijk - indien gewenst - ook voor u uit.

Trainingen

Tijdens de implementatie van MS Dynamics NAV zijn uw medewerkers waarschijnlijk getraind. U bent echter van mening dat de kennis van de software en zijn mogelijkheden is weggezakt. Ik breng uw medewerkers weer op niveau. Zorg ervoor dat zij effectief gebruik maken van datgene wat voor hun dagelijkse werkzaamheden belangrijk is.
Lees hier voor welke producten ik trainingen voor uw medewerkers kan verzorgen.

Advies in selectietrajecten

U beseft dat de groei van uw organisatie geremd wordt door de huidige ERP-oplossing en bent toe aan een nieuwe stap. Ik ondersteun u in het selectie- en implementatietraject. Denk hierbij aan het opstellen van een 'pakket van wensen en eisen', het kiezen van de juiste oplossing en de selectie van een betrouwbare en professionele partner. De gekozen oplossing kan MS Dynamics NAV zijn, maar dat is zeker niet noodzakelijk. Uw doelstellingen bepalen de keuze.
Copyright © Mhitz - Alle rechten voorbehouden  - Privacy Verklaring  - Cookie Verklaring