U bevindt zich hier: Home » MS Dynamics NAV » Expertise

Expertise

Waardevolle bouwstenen voor Microsoft Dynamics NAV

Mijn ervaring met ERP-oplossingen is breed. Ik heb me gespecialiseerd in Microsoft Dynamics NAV en een aantal op Dynamics NAV gerichte aanvullingen. Hieronder staan deze - naast Dynamics NAV zelf - opgesomd. Het zijn stuk voor stuk bouwstenen die van Dynamics NAV een nóg waardevollere oplossing maken. En soms beschikt u al - zonder dat u dit misschien weet - over deze tools, maar weet u niet hoe deze te gebruiken. Graag ben ik u behulpzaam bij de eventuele aanschaf ervan, het geven van advies of de implementatie.


Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV (voorheen bekend onder de naam Navision) biedt omvangrijke functionaliteit voor bedrijfsbeheer. Het verbindt de verschillende onderdelen van uw organisatie. Van marketing, verkoop, inkoop, productie, magazijn en expeditie tot financiële administratie. Hierdoor hebt u meer zicht en grip op wat zich in uw bedrijf afspeelt. Microsoft Dynamics NAV is uitermate gebruiksvriendelijk en is compatibel met de technologie die u al gebruikt. De oplossing kan bovendien gemakkelijk worden aangepast aan uw bedrijfsgroei. Hierdoor hebt u langdurig voordeel van uw investering.

Microsoft Dynamics 365 Business Central CRM / Dynamics NAV CRM

Microsoft Dynamics NAV beschikt over uitstekende ingebouwde CRM functionaliteit:
 • Categoriseer uw klanten probleemloos op basis van een groot aantal criteria
 • Automatiseer uw workflow, informeer en stuur uw collega's aan met behulp van taken
 • Maak uw offertes, volg deze op en maak een won/lost-analyse
 • Verstuur brieven vanuit Dynamics NAV en koppel deze aan uw klanten
 • Leg waardevolle informatie zoals bezoekrapporten en beursleads vast
 • Segmenteer uw suspects, prospects en klanten
 • Registreer uw commerciële activiteiten en de respons hierop
 • Synchroniseer uw Outlook contactpersonen, agenda en taken
 • Koppel belangrijke e-mailberichten aan uw klanten

Jet Reports (Jet Reports Certified Professional)

U hebt behoefte aan een rapportageoplossing waarmee u alle informatie in uw Dynamics NAV-database kunt ontsluiten, inclusief data uit maatwerk en add-on modules? Jet Reports Express wordt gratis met uw Dynamics NAV-licentie meegeleverd (vanaf NAV 2009R2). Met Jet Reports beschikt u over een krachtige rapportagetool waarmee u indrukwekkende managementrapportages maakt. Vanuit uw vertrouwde Excel-omgeving benadert u snel en eenvoudig alle Dynamics NAV-gegevens. U maakt daarbij gebruik van de standaard in Excel aanwezige opmaak- en rekenmogelijkheden. En met Jet Reports Planner (tegen meerprijs in de Essentials-versie) kunt u uw rapporten automatisch bijwerken en ze op uur-, dag-, week of maandbasis distribueren. Als PDF, HTML of Excel-bestand, per mail, via het netwerk of intranet. U mag kiezen.

Zetadocs Document Management

Zetadocs voor NAV is de invoegtoepassing voor documentbeheer in Microsoft Dynamics NAV. Microsoft heeft voor Zetadocs gekozen vanwege de verbinding met SharePoint. Zetadocs wordt gratis met uw Dynamics NAV-licentie meegeleverd (vanaf NAV 2009R2). Met Zetadocs rekent u af met tijdrovende en omslachtige op papier gebaseerde processen.

Hierdoor:
 • Bespaart u kosten
 • Kunt u uw klanten sneller antwoorden
 • Reduceert u de CO2-voetafdruk van uw bedrijf
 • Zetadocs automatiseert en stroomlijnt boekhoudkundige processen, zoals elektronische facturering, leverancierfactuurverwerking en bezorgingsbewijsregistratie

Continia Document Capture & Document Output

Continia Document Capture & Document Output voor Dynamics NAV is een complete oplossing voor het scannen, registreren en digitaal opslaan van alle documenten in uw bedrijf. Continia Document Capture & Document Output is volledig geïntegreerd met de inkoop- en documentgoedkeuringsmodule van NAV, waardoor uw bedrijf de juiste middelen heeft om inkoopfacturen en goedkeuringen hierop efficiënt te verwerken.

De belangrijkste kenmerken:

 • Automatische data invoer
  Tekst op papieren documenten en PDF-files wordt automatisch gelezen en begrepen door Dynamics NAV met behulp van state-of-the-art OCR-Technology.
   
 • Goedkeuring workflow
  De workflow voor goedkeuring van inkopen geeft door vastlegging van alle stappen een volledige controle over het goedkeuringsproces en stelt gebruikers in staat om facturen goed te keuren in de Dynamics NAV client of - naar keuze - in een webbrowser.
   
 • Digitaal documentenarchief
  Digitaal opslaan van documenten betekent dat u geen archiefkasten meer nodig heeft en dat uw document in enkele seconden gevonden is.

Document Capture & Document Output is exclusief ontwikkeld voor Dynamics NAV, waardoor het volledig geïntegreerd is en u optimaal gebruik kunt maken van de standaard Dynamics NAV functionaliteit in combinatie met Document Capture & Document Output. Uw gebruikers zien de herkenbare user interface en werken binnen Dynamics NAV met Document Capture.

To Increase Connectivity Studio

In veel bedrijfsprocessen is er behoefte aan het realiseren van koppelingen en het uitwisselen van gegevens tussen Microsoft Dynamics NAV en andere systemen. U zult daarbij streven naar een gestandaardiseerde en kostenbesparende manier om gegevens te importeren en exporteren. Als onderdeel van To Increase Business Integration Solutions voor Microsoft Dynamics NAV biedt Connectivity Studio krachtige en uitgebreide functionaliteit en gereedschappen om dit doel te bereiken. Connectivity Studio helpt u uw aanwezige infrastructuur optimaal te benutten.

To Increase Document Exchange & EDI

Electronic Data Interchange (EDI) is een standaard voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten. Denk hierbij aan bestelformulieren, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen. Deze elektronische uitwisseling van documenten bespaart onnodige handelingen zoals het uitprinten en per post versturen van het document en vervolgens weer invoeren in uw computer. Daarnaast voorkomt EDI onnodige fouten. Document Exchange & EDI van To Increase biedt een op sjablonen gebaseerde en flexibele ondersteuning voor het uitwisselen van deze EDI-berichten. Het is onafhankelijk van platform of bedrijfsoplossing en kan perfect worden geïntegreerd met het Business Integration Platform van Tie Kinetix (zie hieronder).

Copyright © Mhitz - Alle rechten voorbehouden  - Privacy Verklaring  - Cookie Verklaring