U bevindt zich hier: Home » Wie is Mhitz?

Wie is Mhitz?

IT-er, bedrijfskundige, probleemoplosser, luisteraar, meedenker, uitvoerder, én Achterhoeker!

Mijn naam is Michiel Hageman. Als echte Achterhoeker werk ik het liefst met en voor Achterhoekse bedrijven. Omdat ik de taal spreek en de Achterhoekse bedrijfscultuur ook mijn cultuur is: niet ingewikkelder doen dan nodig is, geen complexe problemen bedenken als ze er niet zijn en snel met praktische oplossingen komen.

Ik heb een bedrijfskundige opleiding en meer dan 40 jaar werkervaring, waarvan ruim 30 jaar met Enterprise Resource Planning (ERP). Was werkzaam als programmamanager, projectleider en consultant in een internationaal georiënteerde handels- en productieorganisatie.

Als programmamanager was ik verantwoordelijk voor de wereldwijde uniformisering van ERP-systemen op basis van Microsoft Dynamics NAV. Als projectleider verantwoordelijk voor zowel nieuwe implementaties als upgradetrajecten in diverse Europese landen, Australië en de Verenigde Staten. Ben oprichter van het internationale Phoenix Mecano Navision Competence Center. Bruggenbouwer tussen de verschillende systemen (o.a. MS Dynamics NAV, SAP, FOSS, Cognos) in de organisatie.

Sinds januari 2012 deel ik met veel plezier mijn kennis en ervaring met andere organisaties. Het is voor mij een uitdaging uw organisatie sterker te maken door effectief gebruik te maken van reeds aanwezige oplossingen.

Waarom Mhitz
Copyright © Mhitz - Alle rechten voorbehouden  - Privacy Verklaring  - Cookie Verklaring