U bevindt zich hier: Home » Document Capture & Document Output

Document Capture

Document Capture voor Dynamics NAV is een complete oplossing voor het scannen, registreren en digitaal opslaan van alle documenten in uw bedrijf. Document Capture is volledig geïntegreerd met de inkoop- en documentgoedkeuringsmodule van NAV, waardoor uw bedrijf de juiste middelen heeft om inkoopfacturen en goedkeuringen hierop efficiënt te verwerken.

De belangrijkste kenmerken:

 • Automatische data invoer
  Tekst op papieren documenten en PDF-files wordt automatisch gelezen en begrepen door Dynamics NAV met behulp van state-of-the-art OCR-Technology.
   
 • Goedkeuring workflow
  De workflow voor goedkeuring van inkopen geeft door vastlegging van alle stappen een volledige controle over het goedkeuringsproces en stelt gebruikers in staat om facturen goed te keuren in de Dynamics NAV client of - naar keuze - in een webbrowser.
   
 • Digitaal documentenarchief
  Digitaal opslaan van documenten betekent dat u geen archiefkasten meer nodig heeft en dat uw document in enkele seconden gevonden is.

Document Capture is exclusief ontwikkeld voor Dynamics NAV, waardoor het volledig geïntegreerd is en u optimaal gebruik kunt maken van de standaard Dynamics NAV functionaliteit in combinatie met Document Capture. Uw gebruikers zien de herkenbare user interface en werken binnen Dynamics NAV met Document Capture.


Document Output
Copyright © Mhitz - Alle rechten voorbehouden  - Privacy Verklaring  - Cookie Verklaring